2015. május 23., szombat

Joghurtban sült hús


Hozzávalók:

2 doboz natúr joghurt
3 gerezd fokhagyma
1 kávéskanál őrölt gyömbér
2 csipetnyi kurkuma
1 kávéskanál pirospaprika

őrölt feketebors
1 nagy csirkemell.
2 evőkanál olaj
2,5 dkg vaj

1. Összekeverjük a joghurtot és a fűszereket.
2. A húst szeletekre vágjuk, finoman kiklopfoljuk és beleforgatjuk a pácba.
3. Hűtőbe tesszük 1 éjszakára.
4. Másnap tűzálló tálba rakjuk a hússzeleteket, rákockázzuk a vajat, meglocsoljuk az olajjal.
5. Előmelegített sütőben kb. 40 percig sütjük fóliával lefedve.
6. Majd fóliát levéve még kb. 10 percig sütjük, míg szép piros lesz a teteje.
7. Friss salátával és sündisznó burgonyával tálaljuk.

Recept: Gabriella konyhája

Jó étvágyat! :)

1 megjegyzés:

  1. Szia.
    Blogsorsoláson a Te blogodat kaptam,örülök,hogy megismerhettelek😊már kezdem is a kutakodást.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...