Hozzávalók:
75 dkg meggy
1 db őszibarack
1 db nektarin
2 dl főzőtejszín
2 evőkanál tejföl
1 csomag vaníliás pudingpor
1 evőkanál Dia Wellness cukor helyettesítő (igazából ízlés szerint adjuk hozzá a cukrot)
fahéj
2-3 db szegfűszeg
1. A kimagozott meggyet és a megmosott, felkockázott barackokat vízben feltesszük főni.
2. Adunk hozzá cukrot, pici fahéjat és szegfűszeget.
3. Forrás után még pár percig főzzük.
4. Közben csomómentesre keverjük a tejfölt és a pudingport a tejszínnel.
5. Majd behabarjuk vele a levest.
6. Jól lehűtve tálaljuk.
Recept: A Zsuzsi főz
Jó étvágyat! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése