2013. július 17., szerda

Zöldséges daragombóc leves

Ezt a nagyon egyszerű,de nagyon finom levest csak azért teszem fel, mert lehet, hogy valaki még nem ismeri és mert nagyon hamar el lehet készíteni, kb. 20 perc alatt.



Hozzávalók:

kb 1 evőkanál olaj vagy zsír
petrezselyemzöld
pirospaprika
ételízesítő


Daragombóchoz:

1 tojás
1 csapott evőkanál liszt
csipet só
búzadara (amennyit felvesz)


1. Az olajat vagy zsírt egy kicsit megforrósítjuk, majd megpároljuk benne egy kicsit a petrezselyemzöldjét.
2. (A tűzről levéve) hozzáadjuk a pirospaprikát, majd felöntjük vízzel.
3. Ízesítjük sóval, ételízesítővel. 
4. Amikor felforrt a levesünk, beleszaggatjuk a gombócokat. 

Már kész is van a levesünk! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...