Ezt a nagyon egyszerű,de nagyon finom levest csak azért teszem fel, mert lehet, hogy valaki még nem ismeri és mert nagyon hamar el lehet készíteni, kb. 20 perc alatt.
Hozzávalók:
kb 1 evőkanál olaj vagy zsír
petrezselyemzöld
pirospaprika
só
ételízesítő
Daragombóchoz:
1 tojás
1 csapott evőkanál liszt
csipet só
búzadara (amennyit felvesz)
1. Az olajat vagy zsírt egy kicsit megforrósítjuk, majd megpároljuk benne egy kicsit a petrezselyemzöldjét.
2. (A tűzről levéve) hozzáadjuk a pirospaprikát, majd felöntjük vízzel.
3. Ízesítjük sóval, ételízesítővel.
4. Amikor felforrt a levesünk, beleszaggatjuk a gombócokat.
Már kész is van a levesünk! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése