Hozzávalók:
20 dkg liszt
1 sütőpor
15 dkg cukor
1 vaníliás cukor
15 dkg puha vaj
2 tojás
10 dkg apróra vágott dió
10 dkg apróra vágott csoki
1/2 csomag mazsola
1. Összekeverjük robotgép segítségével a vajat, a kétféle cukrot és a tojást, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet.
2. Fakanállal belekeverjük a diót, a csokidarabkákat és a mazsolát.
3. Két langyos vízbe mártott kiskanál segítségével diónyi halmokat vesszünk a tésztából és egymástól 4-4 cm távolságra a sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük. ( Sütés közben elterül, ezért kell a távolság.)
4. Előmelegített sütőben, 200 fokon 10-12 perc alatt megsütjük.
Sütőből kivéve, még a tepsiben
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése