Hozzávalók:
1 kg krumpli
3 evőkanál mustár
5 gerezd fokhagyma
6 evőkanál olaj
rozmaring
kakukkfű
petrezselyem
só
1. A krumplit nem pucoljuk meg, hanem jól megsikáljuk a héját és beleszórjuk a tepsibe.(Én most megpucoltam, de héjjal az igazi a steakburgonya.)
2. Összekeverjük a mustárt z összezúzott fokhagymával és az olajjal. Ráöntjük a krumplira.
3. Megszórjuk a fűszerekkel. Friss, apróra vágott fűszerrel a legjobb, de nyugodtan használhatunk morzsoltakat is.
4. Jól összeforgatjuk. Olajat önthetünk még alá.
5. Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
Recept: Az otthon ízei
Jó étvágyat! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése