Hozzávalók:
karaj
só
őrölt feketebors
mustár
olaj
vöröshagyma
liszt
krumpli
sült krumpli fűszerkeverék
1. A hús szeleteket enyhén kiverjük, széleit bevagdossuk. Sózzuk és borsozzuk. Mustárral megkenjük, majd egy kevés olajat is csepegtettünk a szeletekre. Hűtőbe tesszük pár órára. Majd forró olajban mindkét oldalát hirtelen pirosra sütjük.
2. A hagymás megpucoljuk, vékony szeletekre vágjuk, lisztben megforgatjuk és bő,forró olajban megsütjük.
3. A krumpli meghámozzuk, legyaluljuk ( mindig 90 fokban elforgatjuk a gyalut, így lesz lyukacsos :) ) és forró olajban kisütjük. Fűszerkeverékkel megszórva tálaljuk.
Jó étvágyat! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése