2013. június 28., péntek

Fordított meggyes




Hozzávalók:

30 dkg liszt
15 dkg cukor
1 sütőpor
1 vaníliás cukor
1 tojás
2,5 dl tej
5 dkg olvasztott vaj
10 dkg durvára darabolt csoki
1/2 üveg magozott meggy


1. A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
2. A lisztet, a cukrot és a sütőport egy tálba tesszük.
3. A tejet a tojással, a vaníliás cukorral és az olvasztott vajjal elkeverjük, majd a lisztes keverékhez adjuk.
4. Hozzákeverjük a darabolt csokit, végül a lecsöpögtetett meggyet.
5. A formába kanalazzuk a tésztát és kb. 15-20 percig, tűpróbáig sütjük.

A receptet Ancsi konyhájában találtam.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...