2015. szeptember 26., szombat

Szezámmagos csirkemell


Hozzávalók:

1 egész csirkemell
6 evőkanál liszt
3 evőkanál étkezési keményítő
1 evőkanál olaj
1 tojás

1,5 teáskanál sütőpor
ketchup
méz
szezámmag

1. A csirkemellet felkockázzuk.
2. Összekeverjük a lisztet, a keményítőt, az olajat, a tojást, a sütőport, Csipet sóval ízesítjük. Kevés víz hozzáadásával sűrű masszát keresünk.
3. Ebbe forgatjuk a húsokat és forró olajban készre sütjük.
4. Majd azonnal beleforgatjuk a ketchup, méz és szezámmag keverékébe.

Recept: Sütik birodalma

Jó étvágyat! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...