Hozzávalók 4 pohárhoz:
10 dkg zabkeksz
10 dkg natúr joghurt
3 evőkanál tejföl
20 dkg mascarpone
7 dkg porcukor
2 evőkanál citromlé
2 dl tejszín
25 dkg málna
1. A kekszet apró darabokra tördeljük és a felét eloszlatjuk a poharak alján.
2. Habverővel összekeverjük a joghurtot, a tejfölt, a mascarponét, a porcukrot és a citromlevet.
3. A tejszínt kemény habbá verjük és kisebb adagokban a krémbe forgatjuk.
4. A krémet felét elosztjuk a poharakban, majd megszórjuk málnával.
5. Újabb réteg következik: keksz, krém.
6. Tetejét málnával és keksszel díszítjük.
Recept: Piszke
Jó étvágyat! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése