Hozzávalók:
1 csomag babapiskóta
10 dkg cukor
3 tojás
8 cl Amarettó mandulalikőr vagy egy kevés mandulaaroma
50 dkg mascarpone
2 dl tejszín
0,5 dl feketekávé
1 tábla csoki
1. A csokit lereszeljük.
2. A tojásokat a cukorral és 6 cl likőrrel gőz felett habosra keverjük.
3. Majd evőkanalanként belekeverjük a mascarponét.
4. A tejszínt kemény habbá verjük és a krémbe forgatjuk.
5. Egy tál alját kirakjuk babapiskótával. Meglocsoljuk a maradék likőrrel és a kávéval.
6. Rákenjük a krém felét.
7. Megszórjuk a reszelt csoki felével.
8. Újabb réteg következik: babapiskóta, meglocsolva kávéval és likőrrel, krém, majd csoki.
9. Fogyasztásig hűtőbe tároljuk.
Jó étvágyat! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése