2014. november 9., vasárnap

Gyümölcsös őzgerinc


Hozzávalók:

25 dkg darált keksz
10 dkg puha vaj
5 dkg porcukor
2 csapott evőkanál kakaó
2 evőkanál rum
1-2 evőkanál tej

1. Összegyúrjuk, a tejet a végén adjuk hozzá.
2. Fóliával kibélelt őzgerincformába simítjuk a masszát.


1 csomag vaníliás pudingpor
3 evőkanál cukor
5 dl tej
2 dl tejszín
1 csomag habfixáló
2 db banán
kb 16 db háztartási keksz

3. A pudingport a cukorral és egy kevés tejjel simára keverjük.
4. Hozzáadjuk a többi tejet és pudingot főzzünk belőle. Kihűtjük.
5. A tejszínt felverjük a habfixálóval és a kihűlt pudinghoz adjuk.
6. A formába kanalazzuk a krém felét és rárakjuk a banánokat.
7. Befedjük a maradék krémmel és a kirakjuk a tetejét a keksszel.
8. Hűtőbe tesszük pár órára. Majd kiborítjuk és csokival bevonjuk.

Recept: Gabriella konyhája

Jó étvágyat! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...