Hozzávalók:
1. réteg:
2 csomag gesztenyemassza
25 dkg darált keksz
rum vagy rumaroma
15 dkg porcukor
kevés tej
2. réteg:
9 dl tej
3 csomag vaníliás pudingpor
20 dkg porcukor
25 dkg margarin
+ rum vagy rumaroma
1dl tej
1 csomag babapiskóta
3. réteg:
3 dl habtejszín
1. Az 1. réteg hozzávalóit összegyúrjuk, majd egyenletesen a tepsi aljára nyomkodjuk.
2. A 2. réteghez megfőzzük a pudingot a cukorral, majd ha kihűlt belekeverjük a margarint.
3. A krém felét rákenjük a gesztenyés alapra.
4. A babapiskótákat rumos tejbe forgatjuk ( ne szívja meg magát a piskóta) majd kirakjuk velük a krém tetejét.
5. Rásimítjuk a maradék krémet.
6. A tejszínt felverjük és díszítjük vele a süteményük tetejét.
Recept: Andi konyhája
Jó étvágyat! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése