2014. november 26., szerda

Gesztenyés - babapiskótás szelet





Hozzávalók:

1. réteg:
2 csomag gesztenyemassza
25 dkg darált keksz
rum vagy rumaroma
15 dkg porcukor
kevés tej

2. réteg:
9 dl tej
3 csomag vaníliás pudingpor
20 dkg porcukor
25 dkg margarin

+ rum vagy rumaroma
   1dl tej
   1 csomag babapiskóta

3. réteg:
3 dl  habtejszín

1. Az 1. réteg hozzávalóit összegyúrjuk, majd egyenletesen a tepsi aljára nyomkodjuk.
2. A 2. réteghez megfőzzük a pudingot a cukorral, majd ha kihűlt belekeverjük a margarint.
3. A krém felét rákenjük a gesztenyés alapra.
4. A babapiskótákat rumos tejbe forgatjuk ( ne szívja meg magát a piskóta) majd kirakjuk velük a krém tetejét.
5. Rásimítjuk a maradék krémet.
6. A tejszínt felverjük és díszítjük vele a süteményük tetejét.

Recept: Andi konyhája

Jó étvágyat! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...