2013. szeptember 15., vasárnap

Kekszes almás



Hozzávalók:

1 kg alma
8 dl víz
20 dkg cukor
3 vaníliás pudingpor
50 dkg háztartási keksz

1. Az almát megpucoljuk, majd lereszeljük.
2. Egy lábasban 5 dl vízzel és a cukorral kb. 10 perc alatt puhára főzzük.
3. A pudingporokat kikeverjük 3 dl vízzel, majd az almához adjuk.
4. Kevergetve még kb. 2 percig főzzük, ez idő alatt jól besűrűsödik.
5. Tepsi alját kirakjuk háztartási keksszel, ráöntjük a krémet. Tetejére szintén keksz kerül.
6. Olvasztott csokival díszíthetjük.
7. Ha kihűlt, tegyük hűtőbe és másnap szeleteljük.

Mi nem vártuk meg a másnapot, hűtőben sem volt annyi ideig, így az almás krém nem dermedt meg teljesen. De így is nagyon finom volt. :)

Recept:  Andi konyhája


Jó étvágyat! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...