Hozzávalók:
25 dkg szarvacska tészta (nálam durum)
15 dkg húsos császárszalonna
10 dkg medve sajt
2 dl főzőtejszín
só
őrölt bors
fokhagymapor
5 dkg reszelt sajt
Elkészítés:
1. A tésztát bő, sós vízben puhára főzzük ,majd leszűrjük és lecsepegtetjük.
2. A császárszalonnát apró kockákra vágjuk.
3. Összekeverjük a sajtot a tejszínnel. Ízesítjük ízlés szerint.
4. A tésztát a sajtos krémbe forgatjuk ,majd hozzáadjuk a császárszalonnát is.
5. Jól összeforgatjuk, majd egy tűzálló tálba simítjuk.
6. Tetejét megszórjuk reszelt sajttal.
7. Előmelegített sütőben 15 perc alatt összesütjük.
Recept: Receptneked
Jó étvágyat! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése