2015. december 29., kedd

Császárszalonnás sajtkrémes tészta



Hozzávalók:

25 dkg szarvacska tészta (nálam durum)
15 dkg húsos császárszalonna
10 dkg medve sajt
2 dl főzőtejszín

őrölt bors
fokhagymapor
5 dkg reszelt sajt


Elkészítés:

1. A tésztát bő, sós vízben puhára főzzük ,majd leszűrjük és lecsepegtetjük.
2. A császárszalonnát apró kockákra vágjuk.
3. Összekeverjük a sajtot a tejszínnel. Ízesítjük ízlés szerint.
4. A tésztát a sajtos krémbe forgatjuk ,majd hozzáadjuk a császárszalonnát is.
5. Jól összeforgatjuk, majd egy tűzálló tálba simítjuk.
6. Tetejét megszórjuk reszelt sajttal.
7. Előmelegített sütőben 15 perc alatt összesütjük.

Recept: Receptneked

Jó étvágyat! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...