2015. december 20., vasárnap

Raffaello



Hozzávalók:

2 dl tejszín
10 dkg fehér csoki
5 dkg vaj
csipet só
3 evőkanál cukor
20 dkg kókuszreszelék + a forgatáshoz
mandula

1. A tejszínt melegítsük fel, majd tördeljük bele a csoki.
2. Amikor felolvadta a csoki hozzáadjuk a vajat, a csipet sót, a cukrot és 20 dkg kókuszreszeléket.
3. Pár percig, állandó kevergetés mellet összefőzzük.
4. Kihűtjük, majd hűtőbe tesszük dermedni.
5. A megkeményedett masszából golyókat formálunk és mindegyik közepébe egy szem mandulát teszünk.
6. Végül kókuszreszelékbe forgatjuk.

Recept: Illéskrisz konyhája

Jó étvágyat! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...