Hozzávalók:
20 dkg darált keksz
15 dkg olvasztott vaj
6 dkg + 5 evőkanál porcukor
3 evőkanál kakaópor
50 dkg mascarpone
2 dl habtejszín
3 csomag vaníliás cukor
25 dkg gesztenyemassza
Elkészítés:
1. Az olvasztott vajat összekeverjük a darált keksszel, a kakaóporral és 6 dkg porcukorral.
2. Egy sütőpapírral bélelt tortaformába (nálam 26 cm-es) jól belenyomkodjuk.
3. A krémhez felverjük a tejszínt, majd jól összedolgozzuk a mascarpone-val, a maradék porcukorral és a vaníliás cukorral.
4. Rásimítjuk a kekszes alapra. a krémet.
5. tetejére gesztenyemasszát reszelünk.
6. Hűtőbe tesszük min 3 órára.
Recept: Receptözön - Különszám 2016/1 Tél
Jó étvágyat! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése