2015. augusztus 26., szerda

Császárszalonnába burkolt cukkinis pulykamell


Hozzávalók:

8 szelet pulykamell
8 szelet császárszalonna
1 db cukkini
1 fej vöröshagyma

őrölt bors
fokhagymapor
kb. 8 db nagyobb krumpli
3-4 gerezd fokhagyma
5 dkg reszelt sajt

1. A vékony pulykaszeleteket megszórjuk a fűszerekkel.
2. Mindegyikre rakunk egy szelet cukkinit és egy szelet vöröshagymát.
3. Feltekerjük és becsavarjuk egy szalonna csíkba. Fogvájóval megtűzzük.
4.  A krumplit megpucoljuk és hasábokra vágjuk. Beleterítjük a jénai tálba.
5. Rádobáljuk a maradék cukkinit, vöröshagymát, és az apóra vágott fokhagymát.
6. Rárakjuk a feltekert húsokat.
7. Alufóliával lefedjük és előmelegített sütőben kb. 40 percig így sütjük.
8. A fóliát levesszük, rászórjuk a sajtot, és addig sütjük míg szépen meg nem pirul a sajt.

Jó étvágyat! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...