2015. február 21., szombat

Csirkés brassói a sütőből


Hozzávalók:

50 dkg csirkemell filé
75 dkg krumpli (tisztítva)
1 fej vöröshagyma

őrölt feketebors
fokhagymapor
majoránna
pirospaprika
olaj

1. A csirkemellfilét felkockázzuk.
2. A krumplit megpucoljuk és feldaraboljuk, mint a csirkemellet.
3. Az apróra vágott vöröshagymát az olajon megpirítjuk.
4. Hozzáadjuk a húst és kifehéredésig sütjük.
5. Sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a fokhagymaport és az oregánót.
6. Amikor a hús pirulni kezd,hozzádobjuk a krumplit is. Meghintjük pirospaprikával.
7. Áttesszük egy tűzálló tálba és öntünk alá egy kis vizet.
8. Forró sütőben készre sütjük.

Recept: Katucikonyha


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...